TBL meeting oktober 2023

🏌️‍♀️🏌️‍♂️ Op 12 oktober jongstleden hebben we een zeer gezellige meeting gehad op de golfclub Almeerderhout. Het was weer fantastisch om zoveel fijne leden en gasten te mogen ontvangen en ook te genieten van uitstekend eten. Gelukkig bleef het droog tijdens de 9 holes ronde en hing er een goede sfeer.

Naast het golfen was er uiteraard ook ruimte voor business en gezelligheid. De golfclub is namelijk een plek waar je niet alleen voor de zaken komt, maar waar je ook een luisterend oor vindt en kunt genieten van lekker eten.

👥 Ken jij mensen in jouw netwerk die van golfen houden? Neem dan gerust contact met ons op en wij nodigen jou graag een keer uit om de sfeer te proeven.

🏌️‍♀️🏌️‍♂️ Wie weet zien we elkaar binnenkort op de golfbaan voor een fijne dag vol gezelligheid, goed eten en natuurlijk een potje golf!

Geef een reactie