Golfclub Almeerderhout


Een club met een baan van leden voor leden en hun gasten.
De Golfclub Almeerderhout is een club waar al zo’n dertig jaar golfers, al of niet in familieverband, samenkomen om te golfen, plezier te hebben en in alle rust te genieten. In een prachtig gebied vlak bij het Gooi, net over de Stichtse brug richting Almere. In serene rust voelen golfers, ouders, kinderen en grootouders zich hier thuis. Mede door alle mogelijkheden van onze 27 holes baan organiseren clubleden met elkaar en voor elkaar activiteiten en zorgen voor een bloeiend clubleven. Het zo veel met elkaar te beleven, verbindt de leden en is kenmerkend voor “Almeerderhout”.

Sportief
In de afgelopen dertig jaar kan Almeerderhout ook bogen op sportieve tradities.
Door veel aandacht te geven aan de jeugd, en oog te hebben voor talenten, heeft de club al veel goede golfers en golfsters voortgebracht. Het eerste herenteam en eerste damesteam spelen al geruime tijd op hoog niveau in de Nederlandse golfcompetitie. Het goed opleiden wordt belangrijk gevonden. Topgolf hoort net zo bij “Almeerderhout” als familiegolf en gezelligheidsgolf. Het vormt de basis van onze vereniging. De activiteiten versterken elkaar.

Gastvrij
De Golfclub Almeerderhout is een gastvrije sportieve en gezellige club. Een club waar iedereen een mooie tijd heeft en graag komt.