TBL meeting juli 2023

Wat een fantastische dag hadden we op 14 juli bij GC Almeerderhout! We hebben genoten van het fijne golfweer en het fantastische diner. Ditmaal was het gezelschap wat kleiner, maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Wij hadden namelijk ook erg fijne gasten!

De winnaar van deze dag was de onovertroffen Jos van Benthem, Gefeliciteerd! Ook hebben we bij deze bijeenkomst stilgestaan bij het afscheid van onze geweldige voorzitter Jan Willem Hoogendoorn.

Er werden speeches gehouden en Jan Willem ontving een prachtig wijnpakket van Bon Wijnimport uit Almere en een mooie Polo van Konijn Herenmode uit Bussum. Het was een onvergetelijke avond en we willen Jan Willem bedanken voor de vaste koers die hij heeft gevaren en de jarenlange bijdrage voor onze stichting.

Op naar de volgende bijeenkomst, we kunnen niet wachten!

Geef een reactie