Golfpark Spandersbosch

Het Golfpark Spandersbosch is de thuisbasis van The Bridging Link. Het ligt tussen Bussum en Hilversum en is zeer toegankelijk, gastvrij en laagdrempelig. Het park omvat twee – door Gerard Jol ontworpen – uitdagende 9-holes banen.

De spannende Boschbaan met NGF B-status voor greenfeespelers (minimaal handicap 54) en de gevarieerde par-3 Crailoobaan waar ook spelers met baanpermissie welkom zijn. Daarnaast biedt het park moderne (gratis) oefenfaciliteiten en een gezellige brasserie met uitzicht op diverse holes.

De club wordt gekenmerkt door begrippen als vriendelijk, laagdrempelig, onderlinge acceptatie, gezellig en sportief. Golfclub Spandersbosch is een bloeiende en actieve vereniging en zet zich o.a. in om de beginnende golfer naar via de NGF Baanpermissie-kaart naar een actieve (club- of EGA) handicap te begeleiden.

De vereniging is NGF Committed to Jeugd en heeft een heel erg actief jeugdprogramma waarbij Golfschool Spandersbosch, onze Brasserie en de Golfclub optimaal samenwerken.

De Golfclub wil zich verder ontwikkelen als een golfvereniging voor het hele gezin én voor de ‘golfer 2.0′ die speelplezier, flexibiliteit én sportieve ontwikkeling in een voor hem of haar geldende balans wil beoefenen.